Scouts da's durven,
Chiro da's doen!

De Chirodroom daar bouwen we aan, soms eens vallen, dan weer opstaan. Met vriendschap, inzet en samenspel, want iedereen is bij ons van tel! Chiro, nog meer dan een spel. Een stuk van jezelf, 't zit onder je vel. Waar iedereen mee beweging maakt, dat is Chiro als je 't mij vraagt!

 • Info

  De bosfeesten is een 3-daags evenement georganiseerd door leiders, oud-leiders en vele vrijwilligers. Deze 3 dagen bevatten activiteiten voor jong en oud.
  Een restaurant of mosselfestijn voor de honger, een bar voor de dorst, verschillende soorten kinderanimatie, muzikale optocht, beachvolleybal, en een zomer terras. Reeds 58 jaar zijn de Bosfeesten een groot succes in Gijzegem en omstreken.

 • Helpers

  Met het bosfeestencomité zijn we reeds enkele maanden voorbereidingen aan het treffen voor de volgende editie Bosfeesten. Hoog tijd om ook jullie te betrekken bij onze plannen.

  Om de bosfeesten tot een goed einde te brengen hebben we helpers nodig voor de opbouw van de bosfeesten, tijdens de bosfeesten als garcon, achter de toog, in de keuken, het restaurant, de barbecue, de kraampjes, bij de securityploeg, de bevoorrading, het secretariaat en uiteraard ook achteraf bij het opruimen, enz. Elke helpende hand is dus zeer welkom.

  Heb je zin om dit jaar te helpen tijdens onze chirofeesten, dan kan je steeds contact opnemen met een comitélid of leid-(st)er of via bosfeesten@chiropopov.be
  Wees gerust, schrijf je je later in, dan is dit ook geen probleem.

  Hopelijk kom je mee bosfeesten met ons!