Scouts da's durven,
Chiro da's doen!

De Chirodroom daar bouwen we aan, soms eens vallen, dan weer opstaan. Met vriendschap, inzet en samenspel, want iedereen is bij ons van tel! Chiro, nog meer dan een spel. Een stuk van jezelf, 't zit onder je vel. Waar iedereen mee beweging maakt, dat is Chiro als je 't mij vraagt!
 • Bosfeesten Light @ home

  Ondanks dat onze bosfeesten niet kunnen doorgaan dit jaar kan je wel nog genieten van een eetfestijn bij jou thuis. Bestel via onze webshop, kom in het weekend van de bosfeesten je bestelling afhalen (15-16 aug) en geniet samen met ons toch nog een beetje van de bosfeesten sfeer. Bestellen kan tot Donderdag 13/08 20:00.

  UITVERKOCHT
 • Belangrijke aankondiging

  Beste Chiro Popov sympathisant De recente ontwikkelingen en bijhorende strengere maatregelen die het coronavirus met zich mee brengt, betekenen voor ons geen goed nieuws. Na contact met de stad en een crisisvergadering waar we alles in acht genomen hebben of we al dan niet zouden proberen doorgaan, moeten we jullie melden dat de bosfeesten dit jaar niet meer zullen doorgaan.
  Gezien de huidige toestand zullen we in principe geen toestemming krijgen om onze feesten te laten doorgaan in de vorm zoals wij ze zien, dit omdat het risico te groot is dat het coronavirus zich op ons evenement zou verspreiden.

  Binnenkort starten we ook de procedure om de gemaakte reservaties van ons al ingeschreven publiek te annuleren en terug te betalen. Omwille van de technische complexiteit en transfers tussen financiële instanties kan dit proces tot 2 weken in beslag nemen.

  We laten echter ons hoofd niet hangen en kijken met goede moed vooruit. We zijn op dit moment al mogelijke alternatieven aan het bekijken die we eventueel zouden kunnen organiseren eens de situatie terug normaler wordt en er terug evenementen zullen kunnen doorgaan. Hierover zal er binnenkort wel meer info volgen.
  Volgend jaar verwelkomen we jullie graag op de bosfeesten die dan zullen doorgaan op 13,14 & 15 augustus.
  Wij hopen jullie voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten jullie nog vragen hebben, kunnen jullie ons altijd contacteren via iemand van de leiding of het comité of op bosfeesten@chiropopov.be.

  Groeten
  Chiro popov Gijzegem

 • Info

  De bosfeesten is een 3-daags evenement georganiseerd door leiders, oud-leiders en vele vrijwilligers. Deze 3 dagen bevatten activiteiten voor jong en oud.
  Een restaurant of mosselfestijn voor de honger, een bar voor de dorst, verschillende soorten kinderanimatie, muzikale optocht, beachvolleybal, en elke avond een denderend feest in de grote tent. Reeds 56 jaar zijn de Bosfeesten een groot succes in Gijzegem en omstreken.
  Binnenkort beginnen reeds weer de voorbereidingen voor de 57ste editie, dus houd deze site en onze facebookpagina in het oog voor meer info.

  Door recente gebeurtenissen en de huidige restricties wegens Corona zal dit jaar onze bosfeesten anders doorgaan dan andere jaren. In aanloop van het evenement zal u dus kunnen reserveren zodat wij een goed overzicht kunnen behouden van onze bezoekers en de veiligheid kunnen garanderen. Alvast bedankt aan al onze bezoekers om de bosfeesten ook dit jaar geweldig te maken.
  Hopelijk tot dan.

 • Helpers

  Met het bosfeestencomité zijn we reeds enkele maanden voorbereidingen aan het treffen voor de volgende editie Bosfeesten. Hoog tijd om ook jullie te betrekken bij onze plannen.

  Om de bosfeesten tot een goed einde te brengen hebben we helpers nodig voor de opbouw van de bosfeesten, tijdens de bosfeesten als garcon, achter de toog, in de keuken, het restaurant, de barbecue, de kraampjes, bij de securityploeg, de bevoorrading, het secretariaat en uiteraard ook achteraf bij het opruimen, enz. Elke helpende hand is dus zeer welkom.

  Heb je zin om dit jaar te helpen tijdens onze chirofeesten, dan kan je steeds contact opnemen met een comitélid of leid-(st)er of via bosfeesten@chiropopov.be
  Wees gerust, schrijf je je later in, dan is dit ook geen probleem.

  Hopelijk kom je mee bosfeesten met ons!